ButcherBoy er en engros-virksomhed med stor passion for pølser og charcuterie. Efter 20 år i fødevarebranchen synes vi det var på tide, at hele danmark skulle smage, hvordan en rigtig ButcherBoy skal drejes.

Vores pølser bliver produceret hos Leif Henriksen i Slagelse efter gamle håndværkstraditioner, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Butcherboy Signature Sausages bliver fremstillet af dansk kød og en hemmelig blanding af naturlige krydderier og urter.

 

ButcherBoy revolutionerer snart DK's pølseverden!

ButcherBoys mission er at lave Danmarks bedste kvalitetspølser og give vores kunder, den smagsoplevelse, de fortjener.

Lad os udrydde smagsløse pølser lavet på mel, vand og en udefinerbar substans, som næppe kan kaldes kød! ButcherBoy handler om ordentligt kød, naturlige krydderier og et solidt, gammelt håndværk, som er gået i arv gennem generationer.

Så med stor entusiasme og faglig stolthed tager ButcherBoy Sausages det første skridt i kødrevolutionen.

ButcheBoy står for høj kvalitet og fantastisk smag - det skal være Rock-n-roll at spise pølser.